3a EDICIÓ de l’EDU FEST – 27 DE JULIOL

Aquest DISSABTE 27 DE JULIOL torna l’EDU FEST (i amb aquesta ja portem tres edicions!!)

Us animem a que si no teniu plan aquest cap de setmana pujeu a Tona (Osona) a passar una jornada marcada per un grapat d’emocions.

Pel matí la circular POPular fins a Vilageriu on finalment (per motius ajenos a la organización) tocarà el Rei del Solid Pop on un cop acabat el solemne recital farem el brindis musical per al Carles i l’Edu al bar LA BONA ESTONA ubicat al camp de la U.E.Tona.

Un cop finiquitat cadascú podrà fer allò que consideri (la piscina municipal té un preu de 5’50 euros i s’està de pebrots) fins que a les 19h comencin els concerts a l’ESPAI MURIAL CASALS on actuaran GARAI ERDIAN, DIE AUGEN i EL HÖMICIDIO amenitzat per PRADES als plats i amb SUSUROCKET oficiant el fi de festa amb hits intergeneracionals.

Des de la organització es demanarà una aportació voluntària per a les despeses del event i poder pagar quelcom a les bandes i artistes participants.

Hi haurà un satand de HARDCORE HITS CANCER i ROCK PELS XUKLIS el merch dels quals va destinat a families que es troben en tractament oncològic.

Animeu-vos a venir a l’EDU FEST que ens ho passarem PI-PA!!

Salut(acions),

Aitor

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *